söndag 27 juni 2010

Summering av en riktigt bra midsommarhelg

Efter att ha varit något alokoholiserad i snart tre dygn var det en obeskrivligt skön kännsla att få komma hem och slänga sig i sängen och ta igen stor del av helgens sömn.

Torsdagen började ju med lite jobb som sagt och efter det var det snabbt hem som attan för att hoppa in i dushen och bege mig mot Öland och Marcus mysiga stuga mellan Köpingsvik och Lundegård med camillis. Blev ganska sent innan vi kom dit , väl där så grillade vi och gick bort och soscialicerade oss ett tag på Köpingsvik innan vi gick hem.

Fredagen däremot startade med lite solande och förfestande på stranden innan det var dags för käk på Pappa Blå i Borgholn, sen åkte vi till Lundegård. Träffade en massa härliga människor! Lite senare blev det Köpingsvik en stund innan vi vinglade hemåt!

Lördagen var ju egentligen tänkt att vi skulle åka hem, men vi bestämmde oss för att stanna en natt till, vilket var riktigt värt det! Vi började med förfestande och lite bad med partygänget från köpingsvik. Efter det begav vi oss hem för lite dush, käk och andra nödvändigheter och sedan tillbaka till Köpingsvik igen och partade och dansade tills skorna värkte innan vi cycklade hem runt halv fem-snåret, iskalla även att solen var uppe!

Trots lite mycket alkohol,massor av myggbett och lite sömn har helgen varit riktigt awsome!





Solning på stranden








Lagom slitna i partytältet

Kommen nog förövrigt aldrig mer kunna lyssna på dom här tre låtarna nu (fram till roots iallafall, haha!) Vet inte hur många gånger dom har spelats under helgen!

">
Skaka Rumpa - Sean Banan


Yolanda Be Cool & DCUP - We No Speak Americano


K'naan - Wavin' Flag

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar