fredag 20 februari 2009

Gbg


Sammanfattar tre dager åter igen.

Onsdag
Hedvig kom runt tolv & vi kollade först på Wallander, sen te Queenie, red & donade lite innan vi åkte hem igen och såg på yttligare en wallander.
Dushade & packade sen med innan vi drog till Hedvig. Sov där med.

Torsdag.
Kom på dagen innan väldigt hastigt och lustigt att det fanns en plats över till Göteborg Horse Show. Så det blev att åka dit med Hedvig & Mia + hela uddengänget.
Iallafall så gick vi upp halv fyra på morronen, blev hämtade av mia & åkte till kalmar. Väl på bussen var alla typ jätteglada (Y). Kul, eftersom att jag inte tål
pigga människor på morronen när jag är sur. Satt i bussen typ fyra timmar innan vi kom fram, sen gick vi på mässan ett tag innan allting började.
Såg Maria Gretzer, Malin Baryard Brik mm. Bästa Meredith Michaels Beerbaum var där med. Såg iaf det & sen den sjukt otroliga Gymkhanan, jag är sååå himla impad av det. Sen tog vi bussen hem. Fan vad kul det är typ klockan halv ett när alla är aströtta. "Vem fan är M. rydhage?" x). Hade tänkt & lägga upp massa bilder därifrån med, men det kanske kommer på bdb. Nu blev det bara en dåligrandombild.
Nästa år igen, right? ;)

Fredag.
Idag hände precis ingenting. Förutom att jag sov till kvar i ett vilket var jävligt skönt. Gick upp och dushade & åkte till Q. Den hära göraingenting-dagen behövdes värkligen. Hej!

O

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar